Perumal Pedavoli Architects | John Maddison Tower Complex

John Maddison Tower Complex

This project was a fast tracked fitout that renovated the entire floor of the JMT tower, a significant office building in Sydney’s Justice Precinct. The public access areas of this department required special attention to the potentially highly stressful nature of the matters being dealt with in the Hearing Rooms. Therefore a calming “Bring nature inside” scheme gave birth to the green, timber and tree theme. The graphic vinyl wall coverings and acoustic panels motifs were designed and installed by “Bleux Graphics” a Sydney based company who ensured the forest trees calming influence was dominant in both waiting and Hearing rooms providing acoustic value and hard wearing wall surfaces.

Client: The Department of Justice

Builder: Grindley Interiors

Completion Date: 2016

Budget: $5 million